Tarife speciale pentru "Trenurile Zăpezii". Și constănțenii beneficiază de reduceri

133
Tarife speciale pentru

Articole de la același autor

CFR Călători a lansat, la începutul  lunii, oferta de călătorie "Trenurile Zăpezii 2014", valabilă până pe 15 martie. În această perioadă, călătorii beneficiază de reduceri tarifare atractive la trenurile spre și dinspre cele mai căutate stațiuni montane pentru ski, cum sunt cele de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (Stațiunea Straja), Piatra Neamț (Pârtia Cozla, Stațiunea Durău). 
Reducerile tarifare variază între 25 și 56%. Astfel, se acordă un discount de 25% pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare într-una dintre stațiunile montane de pe ruta Sinaia - Brașov. Reducerea este valabilă de luni până joi, la clasa a 2-a, la mai multe trenuri, printre care și cele de pe ruta Constanța - București Nord - Brașov și Brașov - București Nord - Constanța. 
Apoi, tot 25% reducere se acordă și pentru călătoriile cu punct de sosire / plecare din Vatra Dornei / Piatra Neamț / Petroșani, tot de luni până joi, la clasa a 2-a, iar reduceri între 31% - 56% se acordă în toate zilele săptămânii, la trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei pe rute între Sinaia - Brașov și retur. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8409 secunde