ȚiriacAuto a deschis primul show-room multibrand din Constanța

1097

Articole de la același autor

Începând de astăzi, la Constanța, în prezența reprezentanților administrației locale și ai mediului de afaceri constănțean, și-a deschis oficial porțile noul complex auto multibrand aparținând ȚiriacAuto Constanța, parte a Grupului ȚiriacAuto.
Construit pe o suprafață de 11.200 de metri pătrați și cu o valoare a investițiilor de peste cinci milioane de euro, complexul cuprinde trei show-room-uri, respectiv Mercedes-Benz, Ford și Hyundai, un service multibrand desfășurat pe aproximativ 1.800 de metri pătrați, o zonă de parcare destinată clienților, precum și o zonă special amenajată pentru vânzarea autovehiculelor rulate.
"Complexul multibrand ȚiriacAuto Constanța îmbină luxul, confortul și eleganța oferite de Mercedes, cu tradiția oferită de Ford și autenticitatea oferită de Hyundai. Mulți ne-au întrebat de ce am deschis complexul așa târziu. Răspunsul este unul singur, și anume acela că noi ne dorim ca personalul nostru să fie foarte bine pregătit astfel încât să satisfacă toate nevoile clienților. Personalul a fost recrutat încă de acum șase luni, interval în care acesta a participat la training-uri de pregătire, atât în țară, cât și peste hotare, direct la producător", a declarat Leonard Mazilu, director general al ȚiriacAuto Constanța.
În ceea ce privește structura și serviciile care vor fi asigurate clienților în cadrul show-room-ului multibrand ȚiriacAuto Constanța, de remarcat este că investițiile au fost realizate tocmai din ideea de a oferi clienților cele mai rapide și eficiente soluții. Astfel, în zona destinată service-ului, recepția interactivă este dotată cu echipamente de diagnosticare speciale, de ultimă generație, în timp ce în service-ul propriu-zis sunt amenajate spații distincte, destinate inspecțiilor tehnice periodice, reparațiilor mecanice și electrice la toate nivelele, precum și reparațiilor de tinichigerie și vopsitorie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7638 secunde