Concurs Senatorul Onaca Dorel Constantin, candidatul PD-L la funcția de primar al municipiului Constanța, își prezintă proiectele constănțenilor

584

Articole recomandate

La un interval de nici 5 săptămâni, candidatul PD-L la funcția de primar al municipiului Constanța, senatorul Dorel Constantin Onaca, revine în zona complexului Flămânda și a cartierului de locuințe din imediata apropiere.
Profitând de timpul plăcut, de soarele generos și de atmosfera caldă, creată și de atitudinea binevoitoare a locuitorilor, caravana portocalie, având în fruntea sa pe senatorul Dorel Onaca a parcurs în pas lejer întreg cartierul de blocuri din imediata apropiere a com-plexului agro-alimentar Flămânda.
Pe întregul parcurs al prome-nadei au fost identificate aceleași neajunsuri edilitar-gospodărești, amplificate de această dată față de vizita anterioară.
"Anotimpurile se succed în ordinea firească dintotdeauna, nefirească și împotriva naturii este indolența cu care actuala administrație locală tratează adevăratele probleme ale locuitorilor orașului nostru! Așa cum luna ianuarie a prins, ca întotdeauna de altfel, primăria nepregătită, cu primarul călare pe zmeie, în Brazilia, iar pe noi cu zăpada până-n gât, acasă în Constanța, acum, în luna mai, nimeni de la primărie nu se gândește să privească și în spatele bulevardelor, să vadă jungla care se dezvoltă în voie!" - le-a spus senatorul Onaca celor prezenți, după care și-a dezbrăcat haina, a pus în funcțiune, personal, o motocositoare și a început gospodărește să cosească iarba din perimetrul locului de joacă pentru copii, inundat de vegetația luxuriantă de început de vară, care mai avea puțin și acoperea leagănele.
Nevoia de Schimbare a Constanței devine din ce în ce mai acută! Containerele de gunoi, arhipline, amplasate în imediata apropiere a blocurilor de locuințe, din cauza căldurii emanau un miros greu de suportat de către locuitorii din zonă, semn că firma de salubrizare nu a trecut demult pe acolo.
Mai mult de atât, resturile menajere întâlnite la tot pasul, pe alei și în spațiile verzi, în fața grădiniței, în locul de joacă pentru copii, arătau mai mult decât evident indolența și lipsa de profesionalism a celor care au atribuții pe linia salubrizării orașului.
Pragmatismul  candidatului democrat-liberal la funcția de primar al Constanței nu s-a lăsat prea mult așteptat, senatorul Dorel Onaca îndemnând prin dezinvoltura exemplului personal la strângerea gunoaielor din interiorul locului de joacă pentru copii.
Întâlnirea senatorului Dorel Constantin Onaca cu locuitorii din zona "Flămânda" a ieșit din tipicul întâlnirilor anterioare, fiind de data aceasta o întâlnire de socializare, de discuții libere, schimburi de opinii și idei, întrebări și răspunsuri la problemele care-i preocupă pe oameni.
Gama largă a problemelor cu care se confruntă locuitorii din această zonă a generat dezbaterii aprinse, dispute și controverse constructive de idei, pe subiecte de primă importanță, printre care modalitatea și necesitatea construirii șoselei de coastă, necazurile zilnice ale persoanelor vârstnice, lipsa locurilor de muncă în Constanța, salubrizarea mai mult decât deficitară a orașului, construirea de locuințe pentru toți constănțenii care au nevoie de ele, sprijinul pe care administrația locală trebuie să-l acorde agenților economici .
Candidatul PD-L la funcția de primar al municipiului Constanța, senatorul Dorel Constantin Onaca a subliniat realitatea conform căreia toate relele Constanței și ale constănțenilor au fost generate de actuala administrație locală, pe fondul compromisului politic care a animat viața social-politică a municipiului în ultimii 8 ani.
Programul "Solidaritate pentru Constanța", cele 5 capitole principale, au fost prezentate în detaliu. Senatorul Dorel Onaca le-a exemplificat celor prezenți modul în care materializarea acestui program de solidaritate socială, primul de acest gen care este oferit constănțenilor, poate iniția în mod hotărâtor și ireversibil procesul de revitalizare în toate cartierele Constanței, a vieții social-economice, prin dezvoltarea fără precedent a sectorului productiv al municipiului.
Prin această dezvoltare a sectorului productiv și crearea implicită a locurilor de muncă, spectrul celor două luni de turism pe an, dependent de starea vremii, care urmărește viața economică a municipiului Constanța de mai bine de 8 ani, va dispărea. Astfel, Constanța va deveni un oraș cu adevărat european, un oraș în care tinerii, persoanele vârstnice și agenții economici vor fi respectați în mod egal și determinați să-și unească înțelepciunea, dinamismul și forța economică, pentru a-și recăpăta demnitatea și sănătatea social-economică pierdute de-a lungul ultimilor 8 ani de administrație locală păguboasă.
"Timpul împărțirii iluziilor mediatice deșarte prin intermediul trustului de presă Mazăre a trecut! PD-L vă oferă, prin candidații săi la funcțiile de primar și consilieri municipali, soluții concrete, materializate în proiecte viabile, vă oferim Solidaritate pentru Constanța, în contextul amplului program de integrare a României în sfera valorilor europene! A sosit timpul Schimbării! Comoditatea ne poate costa! Răul trebuie ras de la rădăcină! Iată de ce vă cer să nu vă irosiți votul!  Votați echipa câștigătoare! Votați Onaca primar! Votați PD-L pe toate cele 4 buletine de vot !"- cu aceste îndemnuri, întâlnirea candidatului PD-L la funcția de primar al municipiului Constanța cu cetățenii din zona "Flămânda" s-a încheiat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8202 secunde