Tone de produse alimentare stricate, confiscate din supermaketurile, restaurantele și cofetăriile din Constanța

144
Tone de produse alimentare stricate, confiscate din supermaketurile, restaurantele și cofetăriile din Constanța - veterinarii191352151459-1442400320.jpg

Articole de la același autor

În numai o săptămână de zile, inspectorii Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, au verificat 89 obiective. Au fost vizate trei restaurante, trei fast food, o cantină, un snack bar, o tonetă înghețată, 25 de laboratoare cofetărie/patiserie, nouă depozite alimentare, 26 de super sau hipermarket-uri, o cherhana, două carmangerii, un centru de prelucrare lapte, două unități fabricare pâine și specialități panificație, șapte depozite semințe consum, patru unități comercializare produse congelate, o brutărie, o unitate fabricare apă de masă carbogazoasă și o gospodărie proprie.


Au fost confiscate și retrase de la vânzare, produse alimentare din categoriile: carne și produse din carne – 3.542 kg, lapte și produse lactate - 860 kg, pește și produse din pește – 1.417 kg, ouă - 55 kg. Valoarea acestora este în cuantum de 45.264 lei. Produsele confiscate au fost dirijate către unități de neutralizare a subproduselor de origine animală și a produselor derivate care nu sunt destinate consumului uman și distruse prin incinerare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3573 secunde