Unde pot apela clienții băncilor afectați de deprecierea leului

387
Unde pot apela clienții băncilor afectați de deprecierea leului - undepotapelaclientiibancilor-1548979854.jpg

Articole de la același autor

Clienții instituțiilor de creditare care sunt afectați de OUG 114/2018, prin care s-a instituit așa-zisa taxă pe lăcomie, pot apela la Centrul de Soluționare Alternativă a Ligiilor în domeniul Bancar (CSALB). Cei ce au împrumuturi în euro se pot adresa primii.

"E posibil să fie ceva mai multe cereri din partea consumatorilor ca urmare a creșterii cursului, dacă această creștere va fi pe un trend asemănător, dacă nu ascendent pe parcursul lui. E posibil să avem mai multe cereri din partea consumatorilor ca urmare a creșterii cursului pentru creditele denominate în euro", a declarat Alexandru Păunescu, membru al colegiului de coordonare al CSALB. 


Potrivit acestuia, soluțiile ar putea fi: reeșalonare creditului, rescadențarea lui și încercarea de diminuare a ratei lunare prin eliminarea unui comision. 


CSALB este o entitate juridică autonomă, neguvernamentală, de interes public, înființată în baza OG nr. 38/2015. Misiunea sa este de a organiza, administra și monitoriza soluționarea, prin proceduri SAL, a litigiilor dintre consumatori și comercianții din domeniul bancar.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
Stire din Economie : Cine poate opri prăbușirea leului?
Pagina a fost generata in 0.7358 secunde