Comisarul șef Tudorel Dogaru pleacă de la Poliția Locală

1278
Comisarul șef Tudorel Dogaru pleacă de la Poliția Locală - dorindogaru2-1548980003.jpg

Articole de la același autor

Directorul Poliției Locale Constanța, comisarul șef Tudorel Dogaru, renunță la funcția pe care o deține în cadrul instituției și se întoarce în cadrul MAI. Anunțul a fost făcut în cursul zilei de ieri, de primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.

"Comisarul șef Tudorel Dogaru a fost detașat la Poliția Locală de la MAI. A fost detașat, la solicitarea mea, pentru a reașeza Poliția Locală. Sunt extrem de mulțumit de colaborarea cu dânsul. Constănțenii simt că Poliția Locală reprezintă un punct de siguranță și normalitate din viața orașului nostru. Evident că este un efort de echipă, dar se vede experiența dânsului, nu numai în cariera de polițist, dar și experiența 


într-o funcție de conducere. Mă bucur că nu au mai existat unități diferite de măsură și toată lumea a beneficiat de un tratament egal și corect din partea Poliției Locale. Cred că nota cea mai mare, dintre toate direcțiile din cadrul aparatului pe care-l conduc, pentru anul 2018, revine Poliției Locale. La data de 1 februarie, încetează detașarea domnului Tudorel Dogaru la Poliția Locală. A anunțat că nu mai dorește să continue. În locul său, la conducere va fi numită o persoană din cadrul Poliției Locale Constanța", a spus primarul Decebal Făgădău. 


Edilul a precizat că a trimis deja o solicitare către MAI pentru detașarea unui alt ofițer de poliție, însă a evitat să spună numele acestuia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4075 secunde