Vă așteaptă o săptămână de shopping, la Târgul TINIMTEX 2014!

609
1
Vă așteaptă o săptămână de shopping, la Târgul TINIMTEX 2014! - vaasteaptamihaidaraban-1410549896.jpg

Articole de la același autor

Doamnelor, domnișoarelor și domnilor, fiți gata de shopping! În perioada 17 - 21 septem-brie, vă puteți împrospăta garderobele în pas cu noile tendințe din modă. 


Manifestarea expozițională care se bucură de cel mai mare succes pe litoralul Mării Negre, Târgul Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX 2014, își deschide porțile pe 17 septembrie 2014, la Mamaia. "TINIMTEX este cel mai mare târg de profil din România. La această a 69-a ediție, găzduită de Pavilionul Expozițional și Centrul de Afaceri Eurolitoral, din Mamaia, pe o suprafață totală de 5.500 mp, participă peste 240 de firme. 70% dintre ele sunt producători, iar 30%, comercianți. 8% din total sunt la prima participare la TINIMTEX. Cele mai multe firme sunt din București - 30%, fiind urmate de cele din județele Constanța și Iași - cu câte 11%, Satu Mare, Neamț, Brașov, Arad - cu câte 6%, Argeș, Buzău, Timișoara, Suceava - cu câte 3% și așa mai departe" - a declarat, vineri, 12 septembrie 2014, în cadrul unei conferințe de presă,  Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. În cadrul TINIMTEX 2014 vor fi prezentate colecții noi pentru sezonul toamnă - iarnă 2014. Publicul va avea prilejul să facă cunoștință cu ultimele tendințe din modă. 


Târgul este structurat după cum urmează: 
- în Pavilionul Expozițional, la parter - îmbrăcăminte pentru adulți;
- în Pavilionul Expozițional, la etaj - îmbrăcăminte pentru adulți și copii, lenjerie, home&deco, accesorii; 
- în Centrul de Afaceri Eurolitoral - îmbrăcăminte din piele și blană, genți și accesorii, încălțăminte. 


TINIMTEX 2014 poate fi vizitat în perioada 17 - 20 septembrie, în intervalul orar 10 - 19, iar duminică, 21 septembrie, între orele 10 și 16. Organizatorul târgului este CCINA, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța.


Comentează știrea

Hollywood
18 mai 2016
De toată jena

Oborul de bulendre și parțale, marele eveniment al "mediului de afaceri" din Constanța. Mi-e o silă de n-am cuvinte s-o descriu. Camera de Comerț condusă ani de zile de aceeiași dinozauri ofiliți și cu viziuni înguste. Ani de zile în care au aprobat tacit opera lui Mazăre de distrugere a orașului. Plm. Veniți acum și cumpărați cârpe și țoale la târgul lui Daraban. Problema voastră cu ce bani, că locurile de muncă ... am avut noi grijă la Camera de Comerț să dispară în timp ce băgam măsline și whisky pe la diverse conferințe pe teme de dezvoltare locală.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 02 Septembrie 2014
Stire din Economie : Curs de vânzări, organizat de CCINA
Pagina a fost generata in 3.4859 secunde