Barca pescarilor din Mediterana și canoea cu motor electric - vedetele "Tomis Yacht"

390

Articole de la același autor

Ca să ajungi la City Park Mall, din Constanța, trebuie să treci printre ambarcațiuni de agrement și automobile. Parcarea de la intrarea în complexul comercial găzduiește cea de a XVII-a ediție a "Tomis Yacht & Salonul Auto".

Evenimentul expozițional organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța nu este de mare amploare. După îndelungata criză economică, piața ambarcațiunilor destinate sporturilor pe apă, agrementului nautic și pescuitului abia începe să se trezească la viață.

"Intenția noastră este să redeșteptăm interesul constănțenilor pentru sporturile pe apă și agrementul nautic. Îmbucurător este faptul că, după o lungă perioadă, avem producători români printre expozanți" - a declarat Dănuț Jugănaru, directorul general al CCINA, la deschiderea oficială a manifestării expoziționale.

În sectorul ambarcațiunilor, producătorul "Sea Core", din Constanța, ocupă suprafața cea mai mare. "Expunem 11 tipuri de ambarcațiuni: bărci de pescuit, canoe și caiace. Dintre acestea, se remarcă: o ambarcațiune tipică pentru pescuitul din Mediterana, prezentată în două variante, clasică și high line, cu motor de până la 30 CP, și canoea cu motor electric, al cărui acumulator asigură o autonomie de patru ore, și care reprezintă viitorul în agrementul nautic. Prețurile ambarcațiunilor variază între 300 și 8.000 euro" - a declarat, pentru "Cuget Liber", Alex Beizadea, administratorul firmei producătoare.

Producătorul "Vicmar Ind" (București) expune câteva modele de bărci gonflabile, plute și veste de salvare. Prețurile bărcilor variază între 2.150 și 6.000 lei.

Importatorul "Impro România" (București) a adus la eveniment un ponton modular plutitor, fabricat în China, care poate fi utilizat în diverse scopuri: pentru acostare, poduri plutitoare, ferme piscicole, platformă de înot sau pentru bărci, bac. Prețul este de 210 dolari pe metru pătrat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3958 secunde