Soluții de energie alternativă la Salonul "Construct Romtherm", din Mamaia

162
1
Soluții de energie alternativă  la Salonul

Articole de la același autor

Constanța este gazda a două evenimente de mare interes pentru antreprenorii din construcții, dar și pentru publicul larg.

În perioada 12 - 13 iunie 2014, la hotelul "Bavaria Blu", din Ma-maia, se desfășoară Salonul "Construct Romtherm", târg specializat pentru materiale de construcții, decorațiuni interioare, instalații și energii neconvenționale. Organizatorul este Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

"Am considerat că un asemenea eveniment expozițional este necesar pentru ca antreprenorii din construcții să poată veni în contact direct cu producătorii și importatorii materialelor de construcții, dar și cu reprezentanții firmelor din domeniul echipamentelor pentru energii regenerabile, care la rândul lor au oportunitatea să își prezinte noutățile din domeniu" - a declarat Dănuț Jugănaru, directorul general al CCINA.

În standurile "Construct Romtherm" vor fi expuse: elemente din fier forjat; echipamente de încălzire, ventilație, climatizare și pompe de căldură; centrale termice și sisteme solare complete; materii prime și materiale de construcții.

În aceeași perioadă, va avea loc cea de a III-a Conferință Internațională de echipamente termice, energie regenerabilă și dezvoltare rurală

Organizatorii acesteia sunt: Universitatea Politehnică București - Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, Departamentul termotehnică, motoare, echipamente termice și frigorifice; Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice - Departamentul sisteme biotehnice; Institutul de Cercetări pentru Hidraulică și Pneumatică (IHP) București, CCINA.

Pe agenda conferinței sunt teme precum: procese în domeniul echipamentelor termice, generatoare de abur și apă fierbinte, turbine cu abur și gaze, utilizarea eficientă și ecologică a combustibililor fosili, mașini hidropneumatice, motoare cu ardere internă, energia solară, eoliană, geotermală și biomasa.

Temele conferinței vizează, în special, soluțiile alternative pentru zona rurală, a precizat Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României și președinte al CCINA.

Comentează știrea

MorrisLet
25 decembrie 2022
MorrisLet

can i buy chloroquine over the counter http://www.hydroxychloroquinex.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.615 secunde