Vacanța prelungită a elevilor, motiv de bucurie pe litoral

189
Guvernul României a aprobat prelungirea vacanței de vară a elevilor până pe data de 17 septembrie, o veste cum nu se poate mai bună pentru agenții economici de pe litoral, care speră astfel ca măcar încă două săptămâni numărul turiștilor să rămână undeva sus, mai ales că și vremea pare să-i ajute. 


"Industria turismului salută decizia Guvernului României de a prelungi vacanța de vară a elevilor. Această decizie va contribui la prelungirea vacanțelor în destinațiile turistice românești, în general, și pe litoralul românesc, în mod special, unde turiștii pot beneficia de tarife speciale prin intermediul programelor «Litoralul pentru toți» și «Litoralul pentru toți - All Inclusive»", a declarat președintele Asociației Litoral - Delta Dunării și ANAT, Corina Martin.


Astfel, agențiile de turism membre ANAT și hotelierii de pe litoral invită familiile cu copii să profite în continuare de vremea frumoasă și să își rezerve încă o săptămână de vacanță la mare, mai ales pentru că în această perioadă pot beneficia de tarife reduse. Acestea au rămas neschimbate față de ediția anterioară a programului "Litoralul pentru toți". Mai exact, turiștii care ajung la mare în septembrie plătesc pentru șase nopți 179 lei/persoană la hotel de o stea, fără mic dejun, 209 lei la hotel de două stele, fără mic dejun, și 279 cu mic dejun, 240 lei la hotel de trei stele, fără mic dejun, și 379 cu mic dejun, 439 lei la hotel de patru stele cu mic dejun și 549 lei la hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Încă o săptămână de vacanță?
Pagina a fost generata in 0.6766 secunde