Rezultate pozitive pentru Heineken România, în prima jumătate a anului

256

Articole de la același autor

Reprezentanții Heineken România au anunțat că cifra de afaceri a companiei în prima jumătate a acestui an (ianuarie - iunie 2012) a crescut cu 11,8% față de aceeași perioadă din 2011, ajungând astfel la 544 milioane lei.


Creșterea volumelor în prima ju-mătate a anului 2012 a plasat Hei-neken România alături de Rusia, Polonia, Austria, Bulgaria și Bela-rus, contribuind împreună la creș-terea de 5,7% a volumelor vândute în regiunea Europa Centrală și de Est, conform raportului publicat de Grupul Heineken.
"Suntem bucuroși să anunțăm rezultatele pozitive din prima jumătate a anului 2012, menținând astfel evoluția companiei înregistrată de-a lungul anului precedent. Suntem mândri să vedem cum clienții și consumatorii au continuat să aleagă mărcile noastre și că au răspuns atât de bine la inițiativele aduse de noi pe piață. Și în a doua parte a anului vom continua să ne ghidăm după aceeași strategie, cu scopul de a ne dezvolta poziția de conducere din piață", a precizat Onno Rombouts, managing director al Heineken în România, cel care a preluat conducerea compa-niei în iunie 2012. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 02 Februarie 2012
Stire din Economie : Heineken are logo nou
Pagina a fost generata in 0.3717 secunde