Vămile își deschid porțile de Ziua Europei

273
1
Vămile își deschid porțile de Ziua Europei - vamiledeschidportile-1494253294.jpg

Articole de la același autor

În data de 9 mai se sărbătorește Ziua Europei. Această zi este de asemenea cunoscută ca Ziua Schuman, în care este celebrată declarația istorică a ministrului de externe francez, Robert Schuman, prin care a fost propusă unirea industriilor de oțel și cărbuni a Franței, Germaniei de Vest și a altor state, ducând la crearea Comunității Europene a Cărbunelui și Oțelului. Acest eveniment este considerat un moment fundamental în istoria Europei.


Cu acest prilej, și având în vedere că Uniunea Europeană este în primul rând o uniune vamală, în data de 9 mai 2017, în intervalul orar 10,00 - 14, Direcția Generală a Vămilor organizează "Ziua Europei în birourile vamale". Se vor deschide porțile birourilor vamale din București, Giurgiu, Craiova, Timișoara, Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Brașov, Iași, Galați și Constanța pentru a prezenta copiilor și tinerilor o parte din mijloacele specifice muncii de vamă și pentru a informa publicul interesat cu privire la cultura vamală și de facilitare a comerțului.


Biroul Vamal de Frontieră Constanța Sud va prezenta tehnicile utilizate în cadrul activității de control (echipamente de control nedistructiv), va face exerciții demonstrative cu căini de serviciu specializați pentru detectarea de droguri și țigarete și va prezenta o informarea despre legislația vamală naționala și comunitară.


Comentează știrea

vali
8 mai 2017
tractari

tractari auto www.rotractaribucuresti.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0823 secunde