Veşti proaste pentru românii cu bani! Locuinţele de lux vor fi supraimpozitate

253
Veşti proaste pentru românii cu bani! Locuinţele de lux vor fi supraimpozitate - casa-1666614772.jpg

Articole de la același autor

Președintele PSD, Marcel Ciolacu susține că se discută despre supra impozitarea locuințelor scumpe. Ciolacu a explicat că se va utiliza grila notarială și legile aflate deja în vigoare.


Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, a susţinut luni o mini conferinţă de presă ad hoc, la Palatul Parlamentului, subiectul principal fiind demisia ministrului Apărării, Vasile Dîncu, dar a atins şi tema supraimpozitării locuinţelor de lux, potrivit RomâniaTV


„Au venit colegii cu anumite propuneri şi urmează să aibă discuţii şi cu ministrul de resort”, a afirmat Ciolacu, la Parlament, întrebat în legătură cu posibilitatea majorării taxelor şi impozitelor locale. El a spus că trebuie analizat dacă pe anumite categorii s-ar impune o mărire a acestor taxe, menţionând că există o propunere în acest sens.


„Haideţi să vedem dacă pe anumite categorii s-ar impune o mărire. AMR (n.r. Asociaţia Municipiilor din România) şi asociaţiile primarilor au venit cu propunerea să dăm o derogare până în 2025 în ceea ce priveşte grila notarială, dar cred că, ţinând cont de această criză, este posibil ca locuinţele foarte scumpe să fie impozitate mai mult”, a explicat Marcel Ciolacu.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7079 secunde