Vrei să te relaxezi într-un mod inedit? „Garage Sale” te așteaptă de Ziua Americii!

1190

Articole de la același autor



Un concept care a început să prindă şi la noi tot mai mult contur se va desfăşura duminică, 4 iulie, chiar de Ziua Americii.

„Garage Sale” sau târgul vintage ori de chilipiruri vă aşteaptă să participaţi în calitate de cumpărător sau de ce nu, de expozant.

De cele mai multe ori, într-un astfel de loc găseşti ce căutai de mult timp, dar nu ştiai de unde să-l iei. Într-un astfel de loc, poţi descoperi rochii de vară purtate doar o singură dată sau chiar cu etichetă pentru că proprietara fie s-a plictisit de ea, fie nu ştie de ce a cumpărat-o!



Într-un astfel de loc poţi descoperi obiecte de valoare, patinate de trecerea anilor, dar proprietarul le dă pentru că poate are nevoie de bănuţi pentru o cauză nobilă, cine ştie. Dacă vrei să faci curăţenie prin casă şi nu te înduri să le arunci pentru că sunt lucruri la care ţii, care mai sunt bune şi mai pot fi purtate sau folosite, vino la „Garage Sale”, ediţia I şi nu vei regreta!

Unde? La Bistro&Events – All Spices din bulevardul I.C. Brătianu nr.5, Constanţa, în ziua de 4 iulie, între orele 10.00 – 22.00. Intrarea este liberă. Cei interesaţi pot afla mai multe detalii la numărul de telefon: 0773.812.380. 





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3262 secunde