Vreți să vă distrați la cumpăna dintre ani? Iată cât costă Revelionul 2023!

529
Vreți să vă distrați la cumpăna dintre ani? Iată cât costă Revelionul 2023! - fondcatcostarevelionul20233-1672330526.jpg

Articole de la același autor

În luna decembrie, spațiul virtual este inundat de oferte comerciale. Desigur, cel mai vândut produs este Revelionul. Se vând de toate: sejururi de 4 - 12 zile la munte sau la mare, în țară sau în străinătate, zboruri cu avionul, mese festive la cumpăna dintre ani, folclor, tradiții și obiceiuri legate de Anul Nou, excursii, sporturi de iarnă sau numai cazare. Nu îmi dau seama dacă Revelionul 2023 este mai ieftin sau mai scump decât în anii trecuți, dar există oferte pentru toate buzunarele. În cele ce urmează, vă prezentăm o scurtă radiografie a pieței.



Vacanțe în străinătate…


Dacă preferați să vă găsească Anul Nou în străinătate, aveți de unde alege. Iată o agenție de turism vinde oferte exotice pentru vacanța de Revelion. Un sejur în Egipt, cu șapte - opt nopți de cazare, costă între 797 și 995 de euro de persoană, iar o vacanță de aceeași durată, petrecută la bordul unul vas de croazieră pe Nil, costă între 1.195 și 1.295 de euro.

Un sejur în Grecia, cu cinci nopți petrecute lângă Acropole se vinde cu 609 euro de persoană, iar o vacanță de patru nopți la Istanbul, cu 529 de euro. O excursie cu avionul în Austria, Germania și Cehia, cu patru nopți de cazare și petrecerea de Revelion la Praga, costă doar 599 de euro de persoană.


O altă agenție vinde sejururi de Anul Nou în Europa, Asia și Africa. O vacanță de Revelion în Maroc, de nouă zile, costă 1.699 de euro de persoană. Oferta include transportul cu avionul. Opt zile petrecute în Dubai vă costă doar 1.099 de euro. În schimb, o vacanță de opt zile în Israel costă 1.199 de euro, iar nouă zile în India, 1.799 de euro, în prețuri fiind inclus transportul cu avionul.



Vacanțe în țară


În țară, la fel ca în alți ani, unii dintre ofertanți, de regulă proprietarii de pensiuni, vile și apartamente, oferă doar spațiul de cazare, cu utilitățile necesare organizării petrecerii. Alții includ în pachetul de servicii și distracția din noaptea de Anul Nou.

Iată câteva exemple:
 

O pensiune din Moeciu de Jos (Brașov) închiriază camera dublă cu 420 de lei pe zi, iar o vilă din stațiunea Bran, cu 18 locuri de cazare este închiriată cu 1.600 de lei pe zi. Oferte cu prețuri mai mici se găsesc la: o pensiune din Bazna (Sibiu) – 116 lei pe zi camera cu un singur loc; o pensiune din Arieșeni (Alba) – 140 de lei pe zi în cameră dublă; o pensiune din Praid (Harghita) – 115 lei pe zi pentru camera dublă; o pensiune din Slănic Moldova (Bacău) – 90 de lei pe zi pentru camera dublă; un complex hotelier din Baia Mare - 100 de lei pe zi pentru camera dublă.

Prețul Revelionului din Constanța

Restaurantele de pe litoral și-au lansat de timpuriu ofertele. Meniurile sunt fixate deja, programul artistic este definitivat, cântăreții, artiștii și instrumentiștii au fost arvuniți, iar prețurile au fost calculate. Piața abundă de oferte, iar competiția este aprigă.
 

Iată câteva prețuri (pe cap de persoană) avansate la această oră de unitățile din Constanța: restaurantul Colonadelor – 400 de lei; restaurantul Aurora (Mamaia)– 350 de lei; Ballroom Don Corleone (Mamaia) – 370 de lei; restaurantul Bavaria Blu (Mamaia) – 470 de lei; Iani Events – 340 de lei; restaurantul Sirena (Mamaia) – 400 de lei; restaurantul pescăresc Cherhana Sailors (Eforie Nord) – 380 de lei; restaurantul Marea Neagră (Mamaia) – 350 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5281 secunde