Revelion de lux, în România: Cât ne costă 3 zile la munte, de Anul Nou. Suma este exorbitantă

299
Revelion de lux, în România: Cât ne costă 3 zile la munte, de Anul Nou. Suma este exorbitantă - revelion-1668354704.jpg

Articole de la același autor

Revelion la prețuri exorbitante în stațiunile montane din România. Pentru câteva nopți de cazare, cei care vor să petreacă noaptea dintre ani în Sibiu, Brașov sau Sinaia pot scoate din buzunare până la 30 de mii de lei, dacă aleg dotări de lux și servicii complete, potrivit Antena3


Turiștii care aleg Sibiul pentru a petrece Revelionul au parte de zeci de oferte, dar și de prețuri pe măsură. Orașul este chiar mai scump, spun specialiștii din turism, decât Praga sau Madrid. Un sejur poate să coste și 18.000 de lei pentru trei zile de cazare în camerele hotelurilor de lux.

În Brașov însă, prețurile sunt și mai mari. Trei nopți de cazare într-o vilă pot ajunge până la 33 de mii de lei. Și aici, toate serviciile sunt incluse, de la dotări până la meniuri cu preparate speciale pentru noaptea dintre ani.

Și în Sinaia, cel mai scump apartament de pe site-urile de specialitate costă 14.000 de lei pentru trei nopți. Pe de altă parte, specialiștii din turism spun că românii și-au îndreptat în acest an atenția mai multe spre destinații exotice mai ales că prețurile sunt asemănătoare sau chiar mai mici, în funcție de locațiile alese. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5004 secunde