Week-end plin pentru inspectorii sanitari de pe litoral

188

Articole de la același autor

Inspectorii sanitari veterinari și pentru siguranța alimentelor au controlat în perioada 20 - 22 iulie, 92 de unități de alimentație publică din stațiunile Mamaia, Năvodari, Eforie Nord, Jupiter, Venus, Vama Veche și Mangalia. Mai exact, au fost verificate, spun reprezentanții Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA), 35 restaurante, 26 magazine alimentare, șapte patiserii, 11 unități tip fast - food, șapte braserii, o carmangerie, două bufete, un bar și două cofetării.
În urma verificărilor, au fost amendate 17 unități, cu sume cuprinse între 600 și 2.000 de lei, în total 13.000 de lei și au fost acordate 25 avertismente.
"Printre neconformitățile constatate și sancționate de către inspectorii ANSVSA s-au numărat depozitarea și manipularea necorespun-zătoare a produselor alimentare, spații frigorifice neidentificate, grafice de monitorizare a temperaturii necompletate la zi, lipsa carnetelor de sănătate a angajaților, neîntreținerea spațiilor de lucru, etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare, lipsa echipamentului de protecție", au anunțat reprezentanții ANSVSA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Iulie 2012
Stire din Economie : Au crescut depozitele în lei
Pagina a fost generata in 1.5311 secunde