14 migranți din Afganistan și Pakistan au încercat să iasă ilegal din țară. Unde i-a prins poliţia

252
14 migranți din Afganistan și Pakistan au încercat să iasă ilegal din țară. Unde i-a prins poliţia - pwjkntgxzjgxzmyxztizmtq5ytdiowiz-1615718133.jpg

Articole recomandate

Poliţiştii de frontieră de la Arad au prins în acest weekend 14 migranți din Afganistan și Pakistan care încercau să iasă ilegal din țară, ascunși în mașini de transport marfă.


Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere Nădlac II au controlat vineri trei automarfare conduse de doi cetățeni turci și un bulgar, care transportau anvelope, țevi metalice și ceramică pentru societăți din Norvegia, Olanda și Germania. Printre mărfurile transportate, polițiștii au descoperit ascunși paisprezece cetăţeni străini care încercau să tracă ilegal în Ungaria, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.


În cadrul verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Afganistan și Pakistan cu vârste cuprinse între 15 şi 23 de ani, solicitanţi de azil în România.


În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8383 secunde