Jandarm la datorie și în timpul liber: a prins un șofer beat care voia să fugă de la locul accidentului

291

Articole de la același autor



Un subofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a prins în dimineața zilei de duminică, 14 martie, un bărbat care intenționa să plece de la locul accidentului, după ce a dărâmat cu mașina poarta unui imobil.
Duminică, 14 martie, în jurul orei 06.40, plutonier major Tudoroiu Ștefan a observat pe strada Pictor Nicolae Grigorescu din municipiul Constanța un autoturism ce se deplasa nefiresc, intrând în poarta unui imobil. Conducătorul auto a coborât din mașină intenționând să plece de la locul evenimentului. Ghinionul lui a fost un subofițer de jandarmerie aflat în timpul liber, care a intervenit imediat pentru oprirea acestuia. Jandarmul a sesizat că este ceva în neregulă cu șoferul în cauză, întrucât acesta emana o puternică halenă alcoolică. 
După de a asigurat mașina și scos cheile din contact, subofițerul a anunțat autoritățile competente despre producerea acestui eveniment, moment în care șoferul în cauză devenit recalcitrant și a intenționat să plece, fiind oprit de omul legii.
Polițiștii rutieri au ajuns imediat la fața locului, dar întrucât conducătorul auto a refuzat să sufle în aparatul etilotest, a fost preluat de aceștia pentru continuarea cercetărilor.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7863 secunde