25.000 de țigarete de contrabandă, confiscate în Constanța

197
2
25.000 de țigarete de contrabandă, confiscate în Constanța - tigaretecontrabanda-1381427263.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, aflați în misiune în municipiul Constanța, au acționat pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse din tutun. Oamenii legii au oprit, pentru control, un Mercedes C Class, înmatriculat în Bulgaria, condus de un bărbat de 61 de ani, cu domiciliul în municipiul Constanța. În urma verificărilor autoturismului, polițiștii au descoperit 25.000 de țigarete Viceroy și Ashima, fără a deține docu-mente de proveniență. Polițiștii de fron-tieră au ridicat, în vederea confiscării, întreaga cantitate de țigarete, de pro-veniență Ucraina și duty free, în valoare de 12.500 lei, iar mașina, în valoare de 3.000 euro, a fost indisponibilizată. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă cu produse din tutun și evaziune fiscală, cercetările fiind instrumentate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

anonim
11 octombrie 2013
contrabanda an km4-5 bar SAFARI

an km 4-5 la barul SAFARI se face contrabanda cu tgari la aceasta ora cu sustinerea politist sectia 5.ALO D.N.A ?politia sustine contrabanda cu tigarii.

buy fake designer bags hong kong
20 noiembrie 2013
buy fake designer bags hong kong

replica hermes scarves Stiri Eveniment : 25.000 de țigarete de contrabandă, confiscate în Constanța | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online buy fake designer bags hong kong http://www.apa-afspaending.dk/roskilde/buy-fake-designer-bags-hong-kong.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6225 secunde