25 de jandarmi constănțeni, formați pentru prevenirea consumului de droguri

131
25 de jandarmi constănțeni, formați pentru prevenirea consumului de droguri - jandarmi13333101631360228031-1378812031.jpg

Articole de la același autor

Agenția Națională Antidrog, în parteneriat cu Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, a inițiat un proces amplu de formare inițială în domeniul prevenirii consumului de droguri. Concret, 50 de jandarmi din Constanța și Tulcea vor participa la o sesiune de formare pentru prevenirea consumului de droguri. 




Sesiunile de formare au debutat de ieri și vor însuma 32 ore de învățare (patru zile), tema acestora fiind formare de bază în domeniul prevenirii consumului de droguri. Până la finalul anului 2013 se doresc a fi formați aproximativ o mie de specialiști ai IGJR. 


Sesiunile de formare vor fi susținute de patru specialiști (doi ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța și doi ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Tulcea). La cele două sesiuni de formare vor participa 50 de ofițeri din cadrul structurilor de prevenire și combatere a faptelor antisociale și lucrători jandarmi implicați în activitatea de combatere a infracționalității stradale de la nivelul județului Constanța și Tulcea (câte 25 participanți din fiecare județ).




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5461 secunde