30 de ani de închisoare pentru că au violat și omorât cu cruzime un bătrân

354
1
Trei tineri acuzați că, astă-vară, au violat și omorât cu o cruzime ieșită din comun un bătrân de 81 de ani din Medgidia, au fost condamnați, ieri, de judecătorii de la Tribunalul Constanța la câte 30 de ani de închisoare. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Constanța. 

În noaptea de 20 spre 21 iunie, Belcin Rustem, de 25 de ani, Selciuc Amiș, de 22 de ani, și Aidun Amet, de 20 de ani, au pătruns în curtea unui bătrân cu intenția de a fura fier vechi. Proprietarul, în vârstă de 81 de ani, a auzit zgomote în curte și a ieșit să vadă ce se întâmplă. 

Așa se face că bătrânul a fost luat la bătaie de cei trei tineri, care l-au lovit pe om cu o sălbăticie ieșită din comun. L-au lovit cu pumnii și cu picioarele, apoi l-au înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit, după care, în timp ce doi dintre ei îl țineau, cel de-al treilea l-a violat. Mai mult decât atât, pentru că bătrânul se încăpățâna să trăiască, indivizii au sărit cu picioarele peste corpul lui. Chiar și așa, după atâtea chinuri suferite, anchetatorii spun că bătrânul ar mai fi agonizat una-două ore după ce a fost abandonat de călăiii săi. 

Ei au plecat de la bătrân cu o "pradă" de 80 de lei și cu trei sticle de bere… Pentru aceste lucruri au omorât un om, iar ei vor sta după gratii 30 de ani. 

Comentează știrea

Vali
7 noiembrie 2012
Nedreptate !

Si vor sta pe banii statului ! Pentru asemena cazuri, executia este ideala! Nu ai nimic de recuperat de la rebuturile astea prin nici un sistem educational.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7017 secunde