4 zile "de foc"! Polițiștii le-au pus gând rău braconierilor

237
1
4 zile

Articole de la același autor

Inspectoratul General al Poliției Române a demarat, ieri, o amplă acțiune în șase județe și în Delta Dunării, pentru prevenirea braconajului piscicol. Peste 230 de polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică, Direcției de Poliție Transporturi, Serviciului de Poliție "Delta Dunării" și ai Secțiilor Regionale de Poliție Transporturi din Constanța, Brăila, Galați, Călărași, Ialomița și Tulcea vor acționa, timp de patru zile, pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, a transportului ilegal și a comercializării ilegale a peștelui și produselor din pește. 


"Polițiștii vor acționa cu peste 100 de autoturisme și 13 am-barcațiuni, atât pe apă, cât și pe uscat, în locurile de debarcare și comercializare a peștelui și a produselor din pește, pe arterele rutiere și punctele de tranzit", se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliției Române.


Comentează știrea

Cosmin
8 august 2015
Bani de la zero

Bani de la zero! Ti-ai dorit vreodata sa ai propria ta afacere pe care sa o construiesti de la zero, dar nu ai avut timp si rabdare sa faci asta? Acum iti oferim un sistem care functioneaza bine si rapid, in asa fel incat sa ajungi sigur la castiguri consistente. Te asteapta o cariera noua si interesanta! Solicita acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Iulie 2015
Stire din Eveniment : Mașini sparte pe bandă rulantă
Pagina a fost generata in 0.4856 secunde