9.000 de polițiști, pregătiți să intervină în caz de inundații

99
9.000 de polițiști, pregătiți să intervină în caz de inundații - inundatietuzla111359567257-1380537268.jpg

Articole de la același autor

Aproximativ 9.000 de polițiști sunt pregătiți să intervină pentru înlăturarea efectelor negative care ar putea rezulta din cauza condițiilor meteo, spun reprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române. 


Potrivit IGPR, efectivele de ordine publică și poliție rutieră din cele 21 județe și municipiul București aflate sub atenționarea de cod galben și portocaliu au fost alertate, fiind în măsură să intervină în orice moment, în funcție de evoluția situației meteo. Astfel, în teren vor acționa 8.969 de polițiști, dintre care 6.986 de la ordine publică și 1.248 polițiști din cadrul structurilor de poliție rutieră. 


"Aceștia vor coopera permanent cu personalul din cadrul inspectoratelor județene pentru situații de urgență, pentru înlăturarea efectelor rezultate în urma producerii fenomenelor meteo. De asemenea, atunci când situația o va impune, vor fi închise temporar sectoarele de drum afectate de ploi sau căderi de arbori, până la asigurarea condițiilor corespunzătoare de desfășurare a traficului rutier", precizează IGPR. 


Totodată, la nivelul Secțiilor Regionale de Poliție Transporturi Constanța, București, Craiova, Galați și Timișoara au fost dispuse măsuri speciale pe traseele feroviare, porturi și aeroporturi pentru acordarea sprijinului necesar persoanelor aflate în dificultate din cauza efectelor meteo periculoase. În acest sens, acționează 735 de polițiști din cadrul structurilor de poliție transporturi.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Prins cu 236 km/h, pe Autostrada Soarelui
Marţi, 24 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Constănțeancă dispărută de acasă
Pagina a fost generata in 0.682 secunde