Șofer nervos, nu glumă!

A bătut un polițist de la Rutieră pe holurile spitalului

1593
A bătut un polițist de la Rutieră pe holurile spitalului - bb62ffecf68202ef17726ed2b1f3fb4f.jpg
Un tânăr de 21 de ani, care a lovit, ieri, cu pumnul un polițist de la Serviciul Poliției Rutiere este cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunii de ultraj.
Ieri dimineață, în jurul orei 10.20, oamenii legii au fost sesizați, prin 112, că un autoturism marca Nissan Primera, implicat într-o tamponare, se afla abandonat pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în intersecția de la Trocadero.
Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, unde a fost identificat Alexandru Neazif, de 21 de ani, din Techirghiol, șoferul mașinii. Acesta avea un comportament ciudat, astfel că oamenii legii l-au condus la sediul poliției. Pentru că nici acolo individul nu a fost cooperant și nu a vrut să sufle în etilotest, polițiștii l-au transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, în vederea recoltării probelor de sânge și stabilirii alcoolemiei sau pentru a se constata dacă tânărul se afla sub influența unor droguri.
În incinta spitalului, Alexandru Neazif și-a ieșit din minți și l-a lovit cu pumnul în față pe unul dintre agenții care-l escortau, respectiv pe agentul Dumitru Maxim, de 32 de ani.
Deși comportamentul tânărului era unul destul de ciudat, testul la alcool și droguri a ieșit negativ, spun reprezentanții Serviciului Poliției Rutiere.
În urma pățaniei de ieri, Neazif s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ultraj, cercetările fiind declinate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2676 secunde