Un om al legii din Năvodari, bătut chiar în sediul Poliției

3128
Un om al legii din Năvodari, bătut chiar în sediul Poliției - 2b6da6092f93450493beec6d5a778351.jpg
În urmă cu două seri, polițiștii din Năvodari s-au luptat, la propriu, cu doi bărbați, care nu au ezitat să îi înjure ca la ușa cortului și să le împartă pumni.
Oamenii legii au fost solicitați, miercuri seară, în jurul orei 23.00, de lucrători din cadrul poliției comunitare din Năvodari, pentru a-i sprijini în aplanarea unui scandal provocat în zona centrală a orașului de către Erevin Hagiveli, de 29 de ani, și Vasile Iordache, de 34 de ani, ambii din localitate. Vasile se afla sub influența băuturilor alcoolice și cu un cuțit a amenințat polițiștii, înjurându-i totodată de sfinți, părinți și alte părți anatomice.
Cei doi bărbați au fost conduși la sediul poliției, unde au continuat să provoace scandal și să îi agreseze pe polițiști. După ce au obosit să-i tot înjure, indivizii au vrut să plece din sediul de poliție, moment în care agenții au încercat să-i împiedice să părăsească clădirea. Atunci, Vasile Iordache i-a aplicat unui polițist o lovitură cu pumnul în zona feței. Agresorul a fost imobilizat însă a continuat să amenințe, să înjure polițiștii și să provoace scandal, fiind necesară încătușarea lui.
Cei doi bărbați au fost sancționați cu câte 1.000 de lei pentru injurii, iar pe numele lui Iordache s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și port ilegal de armă albă în locuri publice, procurorii dispunând cercetarea lui în libertate.
Amintim că în urmă cu o săptămână, un polițist de la Rutieră a fost bătut în plină stradă de un șofer supărat că cineva i-a tăiat fața în trafic, iar agenții nu au intervenit pentru a-l opri pe tipul respectiv. Bărbatul s-a dat jos din mașină și după ce i-a înjurat, i-a dat un cap în gură unui polițist, umplându-l de sânge. Și în acest caz, procurorii au dispus cercetarea în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9401 secunde