A încetat din viață avocatul și fostul parlamentar Lucian Bolcaș

307
A încetat din viață avocatul și fostul parlamentar Lucian Bolcaș - dddd-1583929383.jpg
Avocatul Lucian Bolcaș a murit la vârsta de 77 de ani, după o grea suferință, în propria locuință, relatează Observator.

Lucian Bolcaș a fost avocat în Baroul București și politician român, vicepreședinte al PRM și deputat al Parlamentului României în legislaturile 2000-2004, 2004-2008. În legislatura 2000-2004, Lucian Bolcaș a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Regatul Belgiei și Statul Kuwait, iar în legislatura 2004-2008 a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Ungaria și Republica Italiană.

Lucian Bolcaș și-a dedicat mai bine de jumătate de secol avocaturii. Când a împlinit 77 ani, a vorbit și despre cel mai mare regret pe care îl avea. "Este la fel de greu să vorbești despre regrete. Întotdeauna, pe parcursul unui drum, ai succese, ai împliniri, dar în același timp ai și eșecuri. Mi s-a întâmplat ca idei propuse de mine să nu fie concretizate, să fie combătute până la înlăturarea lor. În viață mi-am dorit întotdeauna, pentru mine, dar și pentru ceilalți anumite lucruri. Totdeauna m-am resemnat, m-am mulțumit cu ceea ce am reușit să obțin prin propriile mele eforturi, nu prin alte mijloace. Cel mai mare regret în cariera mea a fost și este că nu am putut să cuprind atâta bogăție de idei câte se strâng în această minunată profesie. Am fost surprins și plăcut și neplăcut, dar poate asta este și construcția mea psihică, nu am avut șocuri", a spus Lucian Bolcaș potrivit DC News.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3974 secunde