Justiția constănțeană este în doliu

A murit fostul președinte al Tribunalului Constanța, Valentin Iancu

933
1

Fostul președinte al Tribunalului Con-stanța, judecător Valentin Iancu, a decedat, luni seară, în urma unei comoții cerebrale. Magistrații, grefierii și tot personalul de la instanțele Judecătoriei, Tribunalului și Curții de Apel Constanța, alături de care judecătorul Valentin Iancu a slujit actul de Justiție de la Constanța mai bine de 30 de ani, deplâng trecerea acestuia în neființă.
Valentin Iancu s-a născut la data de 19 iunie 1951, era căsătorit și avea două fete, despre care vorbea mereu cu mândrie: una dintre ele este avocat în cadrul Baroului București, iar cealaltă economist în București.
Judecătorul Valentin Iancu și-a început activitatea în luna octombrie 1978, iar până în luna iulie 1993, a fost judecător și vicepreședinte la Judecătoria Constanța. În perioada 1993 - 1996, a activat ca vicepreședinte la Tribunalul Constanța, pentru ca, din 1996 și până în luna martie 2001, să îndeplinească funcția de președinte al Tribunalului Constanța. Din luna martie 2001, a promovat ca judecător la Curtea de Apel Constanța - Secția penală și pentru cauze penale cu minori și de familie, unde a funcționat până în luna aprilie 2009, când s-a pensionat.
Așadar, Valentin Iancu a slujit vreme de 31 de ani, cât o viață de om, Justiția de la Constanța și a făcut acest lucru cu responsabilitate și respect pentru toți cei din jurul său, fie ei colegi, grefieri sau simpli justițiabili. De aceea, toți cei care l-au cunoscut pe judecătorul Valentin Iancu au primit șocați vestea trecerii sale în neființă la vârsta de doar 61 de ani…
Astăzi, acesta va fi condus pe ultimul drum. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Cu durere în suflet regretăm trecerea fulgerătoare în neființă a bunului prieten, VALENTIN IANCU. Transmitem familiei sincere condoleanțe!
Familia Bosînceanu

***

Colectivul Histria Shipmanagement transmite sincere condoleanțe colegei noastre ELENA, pentru durerea pricinuită de dispariția fulgerătoare a soțului, VALENTIN IANCU. Dumnezeu să-l odihnească în pace!


***

Cu durere în suflet, familia anunță trecerea în neființă a celui care a fost VALENTIN IANCU, soț și tată iubitor.
Toți cei care l-au cunoscut și doresc să își ia un ultim bun rămas și să îl conducă pe ultimul drum sunt așteptați astăzi, la ora 13, la capela mortuară Casa Albastră.
Slujba religioasă va avea loc la Biserica Sfânta Paraschieva, iar înhumarea în Cimitirul Central din Constanța.
Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace!



Comentează știrea

eu
28 martie 2012
Valentin Iancu

Dumnezeu sa il ierte !!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0415 secunde