TRAGIC / Tânăra lovită pe trotuar de un șofer beat a murit, ieri, la spital

1400
4
TRAGIC / Tânăra lovită pe trotuar de un șofer beat a murit, ieri, la spital - doliu-1332691740.jpg
Tânăra de 22 de ani care a fost spulberată de pe trotuarul din zona Campusului Universitar "Ovidius" de un șofer băut a murit, ieri dimineață, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Miercuri seară, Aurel Iancu, de 38 de ani, din Constanța, care se afla la volanul unei autoutilitare, pe bulevardul Aurel Vlaicu, în dreptul Campusului Universității "Ovidius", a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe trotuar, unde a lovit-o în plin pe Ela Loredana Avădanei, de 22 de ani, care se deplasa regulamentar. Șoferul a vrut să fugă de la locul accidentului, numai că mașina sa, din cauza unor probleme tehnice, s-a oprit, individul putând fi reținut de polițiști.
Oamenii legii au constatat, în urma testării cu aparatul Drager, faptul că șoferul abia se putea ține pe picioare de beat ce era, el având 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, el a fost arestat pentru o perioadă de 29 de zile.
Urmare decesului victimei, infracțiunea de care va fi acuzat Aurel Iancu va fi de ucidere din culpă, la care se adaugă fugă de la locul accidentului și conducerea unui autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Comentează știrea

adevar graieste
26 martie 2012
sa vedeti diferente

stiti ca acelasi lucru s-a intamplat cu dl Luban,a fost omorat de drogatul ala care era si baut,cel cu bmw-ul si a fugit de la locul accidentului,imbecilul astalalt era cu duba firmei, un neica nimeni cu creieras putin a facut acelasi accident;sa vedeti diferente in judecarea cazurilor,ala cu banuti o sa scape cu suspendari, asta daca nu reuseste chiar sa isi ia bani de la mort ca i-a indoit masina cu capul,iar pe celalalt o sa il infunde grav de tot ca sa fie exemplu, ca de pe ala cu banuti il iarta mai usor dumnezeu si justitia

adevar
26 martie 2012
DA

da ai dreptate exact asa se va intampla ROMANIA HOTILOR INFECTI

Răspuns la: sa vedeti diferente
Adăugat de : adevar graieste, 26 martie 2012
stiti ca acelasi lucru s-a intamplat cu dl Luban,a fost omorat de drogatul ala care era si baut,cel cu bmw-ul si a fugit de la locul...
marius
26 martie 2012
Ai dreptate nr 1

In primul rand, condoleante familiei , iar in al doile rand tin sa precizez ca nr. 1 are dreptate .. ala cu bmw-ul a scapat nemernicul , aici nu e cazul

Agent
26 martie 2012
Ministerul de Interne este vinovat de moartea fetei!

Pentru cei care sunt mirati de cate se intampla pe soselele din Constanta sa afle ca Politia Rutiera Constanta NU EXISTA! De mai bine de 15 ani, sunt ocupate doar 20% din posturile de agenti ai Politiei Rutiere Constanta! Ministerul de Interne nu a dorit niciodata sa faca angajari la Constanta! Ei spun doar ca in sezonul estival trimit ceva suplimentari, ceea ce inseamna doar inca 10%... In restul timpului, 80% din posturi raman libere! Acesta este motivul pentru care soferii din Constanta circula cum doresc ei, stiu ca nu are cine sa-i opreasca si sa-i sanctioneze! Chiar si asigurarile auto sunt in Constanta cele mai scumpe din Romania! Cei 20% din agenti se ocupa doar cu constatarea si cercetarea accidentelor, si doar doua masini patruleaza cate 2-3 ore pe zi... Ministerul de Interne ar trebui dat in judecata de catre victimile accidentelor rutiere din Constanta!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Eveniment : Lovită pe trecerea de pietoni
Pagina a fost generata in 0.8137 secunde