Cercetat pentru că s-a "cuplat" cu o fată de 13 ani

425
Daniel Botaș, de 20 de ani, din localitatea Ciobanu, este cercetat de polițiștii din Hârșova pentru act sexual cu un minor, după ce, îndrăgostit lulea, a convins o fată de 13 ani să fugă de la părinți și să se mute la el.
În urma plângerii depuse de părinții fetei, Daniel Botaș a fost reținut, iar procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova au propus arestarea acestuia pentru act sexual cu un minor. Numai că sesizarea nu a avut succes la magistrații de la Hârșova și Constanța, aceștia respingând solicitarea emisă pe numele tânărului.
Botaș le-a spus anchetatorilor că relația dintre el și fata de 13 ani este extrem de serioasă, ei cunoscându-se anul trecut la școala din Ciobanu, unde Botaș era clasa a X-a, iar adolescenta într-a VI-a.
Ei au reușit să țină secretă relația până în luna ianuarie a acestui an, când fata a decis să fugă de acasă. Atât în fața procurorilor, cât și a judecătorilor, tânărul a susținut că o iubește pe minoră și că intenționează să întemeieze, alături de ea, o familie. El va fi cercetat, în continuare, în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Festival de folclor la Ciobanu
Pagina a fost generata in 0.4192 secunde