Captură impresionantă de țigări, la Agigea

318
Captură impresionantă de țigări, la Agigea - tigariagigea-1332875849.jpg
Un control realizat de o echipă formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a scos la iveală una dintre cele mai impresionate capturi ale oamenilor legii din ultima perioadă: aproape jumătate de milion de pachete de țigări.
Marfa se afla într-un autocamion, în Portul Constanța Sud Agigea. Potrivit actelor, TIR-ul sosise recent din Olanda și era încărcat cu marfă pentru punctul de lucru din Republica Moldova al unei firme engleze. În interior, au fost găsite mai multe colete, cu 425.000 de pachete de țigări (respectiv 8,5 milioane de țigarete), purtând însemnele mărcii Capital. Întreaga cantitate de țigarete, în valoare de aproximativ 5,1 milioane de lei, a fost reținută de lucrătorii vamali și lăsată în custodia comisionarului vamal. O parte din marfă a fost trimisă spre expertizare, urmând a fi luate măsurile legale.
Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Martie 2012
Stire din Eveniment : Taxi burdușit cu țigări
Pagina a fost generata in 0.403 secunde