Drujbe și încălțăminte contrafăcute, confiscate la Agigea

3660
O echipă mixtă formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali constănțeni a efectuat controlul fizic asupra unor containere sosite din China, suspectate că ar fi conținut mărfuri contrafăcute.

În jurul, orei 13.30, a fost controlat un container sosit pentru o societate cu sediul în județul Suceava, care era încărcat cu 400 bucăți drujbe cu lanț tip motoferăstrău, în valoare de aproximativ 300.000 lei.

În jurul orei 15.30 a fost verificat un alt container sosit pentru o societate comercială cu sediul în municipiul București, în care se aflau 6.420 de perechi încălțăminte sport, în valoare de aproximativ 642.000 lei.

Bunurile susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală purtând însemnele unei marci cunoscute, au fost reținute de lucrătorii vamali și lasate în custodia comisionarului vamal.

Pe numele administratorilor societăților în cauză, în primul caz un cetățean român de 25 ani, domiciliat în județul Suceava, în al doilea container doi cetățeni chinezi cu reședința în București, au fost întocmite dosare penale pentru punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Fără permis la volanul BMW-ului
Pagina a fost generata in 1.1023 secunde