Transporturi ilegale de pește, descoperite de polițiștii Gărzii de Coastă

3159
Transporturi ilegale de pește, descoperite de polițiștii Gărzii de Coastă - sta50003-1325249228.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat trei cetățeni care transportau 138 kilograme de pește fără a deține documente de proveniență.

Astfel, joi dimineață în jurul orelor 08.00, o echipă din cadrul S.P.F. Tulcea a acționat pe raza localității Baia, unde a depistat doi bărbați de 83 ani și respectiv 28 ani, care aveau asupra lor cantitatea de 95 kilograme pește din specii diferite, precum și 21 plase monofilament,

Oamenii legii tulceni au ridicat cantitatea de pește, în valoare de 425 lei care a fost predată spre valorificare unei societăți comerciale de profil, iar plasele monofilament, în lungime totală de 525 metri, au fost reținute în vederea confiscării.

În decursul aceleiași zile, lucrători din cadrul Grupului de Nave Constanța - P.T F. Midia au oprit pentru control, în orașul Năvodari, un autoturism marca Peugeot condus de un bărbat de 39 ani.

În portbagajul autoturismului a fost descoperită cantitatea de 43 kilograme pește din specii diferite, pentru care șoferul nu a putut prezenta documente de proveniență și transport.

Întreaga cantitate de pește, în valoare de aproximativ 245 lei, a fost confiscată și predată unei societăți piscicole.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deținere și utilizare a plaselor de tip monofilament, deținere și transport fără documente legale a peștelui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Fără permis la volanul BMW-ului
Pagina a fost generata in 1.4268 secunde