Dosare penale pentru comerț ilicit cu petarde

2961
Dosare penale pentru comerț ilicit cu petarde - dsc08192-1325245122.jpg
Polițiștii de frontieră constănțeni au reținut în două cazuri 1.180 articole pirotehnice ridicate în vederea confiscării, ambele în orașul Ovidiu.

Astfel, joi dimineață, lucrători ai Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța au depistat un cetățean care avea asupra sa cantitatea de 583 articole pirotehnice.

Tânărul de 24 ani se afla într-un autoturism marca Renault și oferea spre comercializare, în mod ilegal, petarde, rachete, artificii și lumânări cu mai multe focuri.

Două ore mai târziu, polițiștii de frontieră i-au surprins în flagrant pe alți doi bărbați, unul de 30 ani și celălalt de 25 ani care dețineau 597 articole pirotehnice a căror provenineță nu au putut-o justifica.

Bunurile, în valoare de aproximativ 2.840 lei, au fost confiscate și predate Serviciului arme, explozivi și substanțe periculoase, din subordinea IPJ Constanța.

Pe numele comercianților de ocazie au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere și transport sau orice altă operațiune cu materii explozive efectuată fără drept.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Fără permis la volanul BMW-ului
Pagina a fost generata in 1.2794 secunde