La vânătoare de rațe în Portul Constanța Sud Agigea

611
La vânătoare de rațe  în Portul Constanța Sud Agigea - frontieravanatoare3-1329054925.jpg
Polițiștii de frontieră ai Gărzii de Coastă au prins, în acest week-end, patru bărbați care au vânat șapte rațe sălbatice fără a respecta prevederile legale în Portul Constanța Sud Agigea.

Ei se aflau ascunși într-o zonă cu stuf situată în apropierea cheului fluvial din Portul Constanța și reușiseră să împuște șapte rațe sălbatice, fără a avea dreptul să desfășoare astfel de activități în respectiva locație, spun polițiștii de frontieră.

Asupra lor s-au găsit trei arme de foc, două cartușiere din piele și aproximativ 100 de cartușe calibru 12 mm neutilizate.

În urma cercetării la fața locului au fost descoperite și tuburile a aproximativ 30 de cartușe, utilizate de cei în cauză la împușcarea celor șapte rațe.

Vânatul, în valoare aproximativă de 2.000 de lei, a fost ridicat și predat spre valorificare administratorului Fondului de Vânătoare din municipiul Constanța.

Armele de vânătoare, cartușierele și muniția găsite asupra celor patru cetățeni, în valoare aproximativă de 10.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, urmând a fi predate la IPJ Con-stanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3194 secunde