Prima imagine cu Whitney Houston după moarte. Vedeta s-ar fi înecat în cadă

676
Prima imagine cu Whitney Houston după moarte. Vedeta s-ar fi înecat în cadă - targa-1329055559.jpg
La puțin timp după moartea surprinzătoare a cântăreței Whitney Houston, au apărut primele imagini cu aceasta după deces.

Conform site-ului tmz.com, care a publicat imaginea, în camera de hotel nu au fost găsite medicamente ilegale, însă au fost găsite unele cu rețetă, fiind posibil ca vedeta să se fi înecat în cadă.

Trupul neînsuflețit al cântăreței a fost scos din camera de hotel pe o targă, fiind dus la morgă pentru autopsie.
La sosirea echipajelor de salvare, trupul vedetei fusese deja scos din cadă, iar autopsia va determina dacă aceasta a murit înecată sau din altă cauză.
TMZ mai susține că fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina, a avut o altercație cu polițiștii sosiți pentru a constata decesul mamei sale, din cauză că nu i-ar fi permis accesul în camera de hotel. Bobbi Kristina ar fi sosit la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles, unde a fost găsită moartă mama sa, la câteva ore după decesul acesteia. În momentul în care poliția nu i-a permis accesul în cameră, Bobbi Kristina, în vârstă de 18 ani, ar fi început să țipe, să blesteme și să ceară insistent să-și vadă mama. În cele din urmă, tânăra a decis să părăsească hotelul.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Monden : TRAGEDIE / A murit Whitney Houston
Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Monden : TRAGEDIE / Whitney Houston A MURIT
Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Găsit mort pe stradă
Pagina a fost generata in 1.658 secunde