Video TRAGEDIE / A murit Whitney Houston

1116
TRAGEDIE / A murit Whitney Houston - whitneyhouston1-1329034231.jpg

Whitney Houston a murit la 48 de ani. Conform CNN, un purtător de cuvânt al poliției din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat: "(Sâmbătă) la ora 3.55 p.m. (ora locală), a fost pronunțat decesul lui Whitney Houston, la Beverly Hilton Hotel". Acesta a mai spus că serviciile de urgență au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar încercările de resuscitare a cântăreței au eșuat. Cauza decesului nu a fost deocamdată făcută publică.

Mark Rosen, locotenent la Poliția din Beverly Hills, a declarat că la fața locului "nu au fost găsite semne de intenții criminale", iar cauza morții vedetei este în prezent investigată.
 Se pare că Houston se afla la Los Angeles pentru o petrecere organizată de producătorul muzical Clive Davis, un eveniment anual care are loc cu o zi înainte de gala Grammy.

Whitney Houston, una dintre artistele cu cele mai mari vânzări de discuri din toate timpurile, și-a relansat cariera muzicală la sfârșitul anului 2009, după ce s-a luptat mulți ani cu dependența de droguri. Însă unele dintre concertele sale incluse în acest turneu de revenire, desfășurat în 2010, au lăsat mult de dorit.


 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Februarie 2012
Stire din Monden : TRAGEDIE / Whitney Houston A MURIT
Vineri, 10 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Găsit mort pe stradă
Pagina a fost generata in 0.5533 secunde