A murit la cinci zile după ce a primit un pumn de la vecinul său

379
Un bărbat de 79 de ani a decedat după ce a fost implicat într-o altercație petrecută, săptămâna trecută, în localitatea Mangalia.
În cursul zilei de 18 iunie, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Avram Iancu, din localitate, pe fondul unui conflict spontan a avut loc o altercație între Florea Catrinescu, de 79 de ani, și vecinul său, Dumitru Sisilică, de 54 de ani.
Din cercetări a reieșit că în timpul scandalului, Sisilică l-a lovit pe celălalt cu pumnul în zona feței, iar acesta s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la cap.
Imediat, bătrânul a fost transportat și internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a primit îngrijiri medicale.
Cu toate acestea, Florea Catrinescu a decedat la data de 23 iunie.
Conform medicilor legiști care au efectuat necropsia, moartea bătrânului a fost violentă și s-a datorat contuziei meningo-cerebrale consecutivă unui traumatism cranio-cerebral cu fractură de craniu. Mai mult, specialiștii spun că leziunile de violență au legătură directă cu cauza morții.
Cercetările sunt continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Totodată, Dumitru Sisilică a fost reținut pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2102 secunde