Contabilă cu dosar penal după ce a emis file cec refuzate de bancă

478
O femeie din Călărași este cercetată de polițiștii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Constanța, după ce a emis mai multe file cec fără acoperire în bancă.
Viorica Gheorghe, în vârstă de 43 de ani, din Călărași, este contabilă în cadrul societății comerciale "Ecas Grup Construct" SRL din Constanța. Potrivit polițiștilor, la data de 28 noiembrie 2006, ea a achiziționat de la o altă societate comercială din Slobozia mai multe materiale de construcții. Pentru ca această societate să poată încasa contravaloarea mărfurilor, la data de 30 noiembrie 2006, reprezentanții firmei din Constanța au introdus la plată o filă cec în valoare de 18.767 lei.
Oamenii legii susțin că fila respectivă fusese în prealabil semnată și stampilată având completate și datele trăgătorului, fără a avea celelalte rubrici completate, iar la data introducerii la plată, ea a fost refuzată de către bancă din cauza lipsei disponibilului în cont.
Drept urmare, anchetatorii au dispus începerea urmăririi penale față de Viorica Gheorghe, fiind cercetată în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de emitere de filă cec fără disponibil în cont și fără a avea completate elementele esențiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1138 secunde