Minorul dispărut de la stâna de oi a fost găsit

299
Copilul în vârstă de nouă ani dat dispărut, luni, în apropierea localității Nicolae Bălcescu, a fost găsit de polițiști după aproape două zile de căutări, fiind încredințat familiei.
Băiețelul a fost găsit în cursul nopții de marți spre miercuri, în localitatea Mihail Kogălniceanu, în timp ce se îndrepta spre casa lui din Cuza Vodă.
Din cercetări a reieșit că Emanuel Georgian Percu a mers pe jos aproape 15 kilometri de la stația CFR, unde căuta un bidon cu dezinfectant pentru ovine. Oamenii legii susțin că el s-a rătăcit și a mers paralel cu calea ferată până a ajuns la intersecția cu Drumul Na-țional 2A. Potrivit anchetatorilor, de aici, băiețelul a mers pe șosea până la Mihail Kogălniceanu, unde s-a împrietenit cu un băiat apropiat de vârsta lui, care i-a dat de mâncare și alături de care s-a jucat până seara târziu.
Pentru că părinții amicului său au refuzat să-l adăpostească, o noapte a dormit într-o scară de bloc. În schimb, în noaptea de marți spre miercuri, polițiștii au aflat de el și l-au adus sub escortă acasă, unde l-au predat părinților.
Pe de altă parte, oamenii legii spun că nu este pentru prima dată când minorul dispare de acasă. În urmă cu doi ani, el a plecat să se plimbe și a fost găsit, după câteva zile, în orașul Constanța.
Emanuel Georgian Percu, din Cuza Vodă, se afla, luni, cu oile la păscut, în apropierea unei stâne din localitatea Nicolae Bălcescu, împreună cu tatăl său.
La un moment dat, băiatul a plecat către Gara Nicolae Bălcescu să caute un bidon cu dezinfectant pentru ovine, pierdut mai devreme în zona respectivă, și nu a mai revenit nici la stână, dar nici acasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1453 secunde