A mutilat un om într-un accident rutier, dar încă nu a fost pedepsită

464
1
A mutilat un om într-un accident rutier, dar încă nu a fost pedepsită - anastasiatanase03149100-1313357373.jpg
Ancheta în cazul șoferiței de 18 ani, fiică de comisar de la Garda Financiară, care a lovit cu mașina un bărbat pe scările Teatrului Fantasio din Constanța nu a fost finalizată nici după aproape un an de la incident.

Anastasia Tănase conduce în continuare bolidul în baza dovezii de circulație. Și asta pentru că lipsește expertiza din seara accidentului.

Tânăra a intrat în intersecția de la teatrul constănțean pe culoarea roșie a semaforului și a lovit o altă mașină de teren care circula regulamentar. A ricoșat apoi pe trotuar și l-a lovit pe Gheorghe Chioaru, Președintele Federatiei Nationale "OMENIA" a Caselor de Ajutor Reciproc a Pensionarilor. Doctorii nu au mai putut face nimic pentru a salva piciorul bărbatului accidentat.

"Eram pe scările Teatrului Fantasio din Constanța. S-au ciocnit două mașini. Un BMW X6, condus de domnișoara Tănase, cu o KIA, condusă de domnișoara Ticu. Din declarația poliției, dată în acea zi, bolidul condus de domnișoara Tănase a intrat în intersecție pe culoarea roșu. Viteza fiind foarte mare, 80-90 de km/h, după ce s-au tamponat cele două mașini, una dintre ele a ajuns pe trotuar, după trotuar pe scări și mi-a prins piciorul. I-am rugat pe cei de la fața locului să ridice mașina de pe picior. După cinci operații am rămas fără picior", a povestit Gheorghe Chioaru pentru Realitatea TV.

Comentează știrea

joe
15 august 2011
pedeapsa

Cum n-a fost? A fost...plesnita la funduletz in timp ce presta pentru a scapa cu basma curata.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6562 secunde