Scandal la Monumentul Marinarului: Miron Cozma spune că nu i s-a permis să depună o coroană

318
1
Scandal pe faleza Cazinoului din Constanța. Mai multe coroane de flori, care ar fi trebuit depuse la Monumentul Marinarului, au fost aruncate în mare.

Scandalul a izbucnit după ce reprezentanții Revoluționarilor și ai Cadrelor Militare în Rezervă nu au mai fost lăsați să depună coroane de flori la Monumentul Marinarilor de pe faleza Cazinoului.

"Ne-am înscris pentru a depune acestă coroană pe un tabel și eram pe listă. Noi, din respect pentru marinari, am lansat coroana la mare, pentru că nu ni s-a permis să depunem acea coroană. Am vrut să respectăm ritualul care s-a stabilit de către conducerea Comandamentului Marinei, dar nu ni s-a permis să o depunem acolo unde a depus toată lumea. Marina este a cetățeanului. Dacă ați fi mers acolo, ați fi avut dreptul să depuneți o coroană", a declarat la Realitatea TV Miron Cozma.

"Organizatorul a anunțat că depunerea de coroane de flori s-a încheiat. Probabil că cineva voia să pedepsească pe cineva, iar noi am fost printre cei pedepsiți", a mai spus Miron Cozma.

Comentează știrea

Mine
15 august 2011
Scandal la depunerea de coroane cu flori

Domnule ziarist , de ce nu duceti " cazul " pana la capat.Fa-ma frate sa inteleg. Cine nu le-a permis ca depuna coroane de flori si mai ales DE CE ? De ce nu ati scris si despre pozitia celorlalti , cei care nu au permis .... Atentie ziaristi ! Constat , a cata oara , ca manipulati lumea. Nu m-ar deranja , dar multi , ingrijorator de multi , va cred. In Romania se merge dupa principiul ca ce se spune la TV sau se scrie in ziare chiar este ADEVARUL. Si asta se vede la 4 ani , timp in care sunt obligat sa-i suport pe cei ALESI de acestia.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8622 secunde