A omorât o tânără pe trecerea de pietoni, dar nu va face pușcărie

28633
3
Un bărbat din Constanța nu va petrece nici măcar o zi la pușcărie, deși a omorât o tânără de 21 de ani pe trecerea de pietoni.

Ieri, Curtea de Apel Constanța a modificat sentința emisă de Judecătoria Constanța doar sub aspectul despăgubirilor pe care inculpatul trebuie să le plătească, Nicolae Avrămescu, cel judecat pentru ucidere din culpă, rămânând condamnat la doi ani cu suspen-dare condiționată pentru ucidere din culpă.

Judecătorii au dispus majorarea daunelor morale de la 22.500 de euro la 25.000 de euro pentru fiecare dintre cele două rude ale victimei, reținând culpa exclusivă a inculpatului, și au redus daunele materiale de la câte 12.600 de lei la câte 9.000 de lei pentru fiecare dintre acestea. Sentința este definitivă.

Accidentul rutier s-a petrecut la data de 27 martie 2006, în imediata apropiere a magazinului Doraly, din Constanța. Polițiștii de la Rutieră au spus la acel moment că Daniela Stoica s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni semnalizată cu indicator, moment în care a fost surprinsă de un autoturism marca Hyundai, aparținând firmei "Zip Escort", la volanul căruia se afla Nicolae Avrămescu, angajat al societății de pază. Tânăra nu a apucat să ajungă pe trotuar, fiind spulberată de autoturismul care rula cu o viteză foarte mare.

Impactul deosebit de puternic i-a provocat fetei leziuni foarte grave. Ea a ajuns în viață la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar la solicitarea familiei a fost transferată la spitalul Flo-reasca, din București, unde, la data de 7 aprilie 2006, a decedat.

Comentează știrea

VLAHU'
15 februarie 2012
REF ACCIDENT

Daca as fi in locul parintilor fetei,as pune mana pe nenorocitul asta cu 1/2 de neuron si l-as baga in pamant.

avocat
15 februarie 2012
legea incarajeaza crime

atata timp cat legile si judecatorii nu se schimba, astfel de drame vor continua sa se produca pe drumurile romaniei

remus
15 februarie 2012
justitie nenorocita

traim intr-o tara salbatica unde nu exista lege decat pentru cine plateste mai mult si eu as omori un judecator care ia spaga si un procuror care ia mita si un criminal care asi da cu parerea despre oameni liberi si el a omorat 6 oameni deci traim intr-o tara fara nume mai rau ca in jungla sa ne ajute dumnezeu sa nu avem probleme in jungla asta ca ne mananca lupi

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2641 secunde