Printr-o decizie a Curții de Apel Constanța

Frații Vasea au voie să plece din țară!

29218
3

Articole de la același autor

Ieri, magistrații de la Curtea de Apel Constanța au judecat recursul declarat de procurori împotriva deciziei Tribunalului Constanța prin care fraților Mihăiță și Traian Vasea, precum și lui Victor Șerban, zis "Gogu", le-a fost revocată măsura obligării de a nu părăsi țara.

Procurorii au cerut ca măsura preventivă a celor trei să nu fie înlăturată, mai ales că cercetarea judecătorească este aproape de final, iar faptele de care sunt acuzați sunt grave.

Avocații celor trei au susținut că instanța de fond, pe bună dreptate, a luat această decizie, în primul rând pentru că, de la data luării măsurii respective, au trecut mai bine de patru ani, iar pe de altă parte din cauză că, pe parcursul procesului penal, s-a putut contura faptul că inculpații (în special frații Traian și Mihăiță Vasea) nu s-ar face vinovați de comiterea faptelor așa cum au reținut procurorii prin rechizitoriu.

Judecătorii Curții de Apel Con-stanța au decis respingerea re-cursului declarat de procurori, astfel că cei trei au liber, definitiv, să părăsească țara fără să mai solicite acceptul judecătorilor. 

Comentează știrea

Nutu
15 februarie 2012
Fratii Vasea Smekerii

Mitzule Mierlestel Pe Stila Si Fugi In Brazilia .. Ca Are Prea Multe Basini In Cap Makedonu Ala Infect .. Si Impuscatil Si Fugiti Din Tara .. Si Gata Ati Scapat De Un Gunoi Al Constantei Care Se Da Mare Interlop .. Si Aducetiva Aminte Ce Vau Facut .. Asa Ca Mierlitil Cat Mai Repede Si Parasiti Tara Fratilor .. Va Pupa Nutu Aveti Grija De Voi .. !!!

vai de voi
15 februarie 2012
pt nutu handel

va mancam ba derbedeilor

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7103 secunde