Accident cu cinci mașini în Capitală

1118
Accident cu cinci mașini în Capitală - politia-1357377305.jpg
Accident cu scandal, noaptea trecută, în Capitală. Trei persoane au fost rănite după ce două mașini s-au ciocnit și au avariat alte trei autoturisme parcate pe marginea drumului.
Accidentul a fost cauzat de un taximetrist care a intrat pe contrasens. Celălalt șofer s-a remarcat și el. A făcut scandal după ce s-a descoperit că era băut.

"În urma accidentului produs pe calea Griviței, în zona spitalului de arși, între două autoturisme aflate în mers, a rezultat vătămare corporală gravă a unui conducător auto taximetrist care se pare că din primele cercetări se face și vinovat de producerea accidentului întrucât nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de întoarcere", a declarat comisarul șef al Brizăzii rutiere, Vasile Apostol.

Șoferul a fost dus la spital. Între timp, polițiștii au descoperit că celălalt șofer implicat în accident era băut, motiv pentru care l-au dus la IML pentru recoltarea probelor biologice.

Martorii spun că accidentul s-a produs într-o intersecție cu probleme.

Șoferul taxiului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar celălalt va fi cercetat pentru conducere sub influența alcoolului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 03 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : CINE PLĂTEȘTE DUPĂ DEZASTRU?
Vineri, 28 Decembrie 2012
Stire din Eveniment : Accident rutier la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5215 secunde