Accident de muncă mortal la Fabrica de cretă din Murfatlar

3789
Ieri dimineață, în jurul orei 7,20, la Fabrica de cretă din orașul Murfatlar a avut loc un accident mortal de muncă.
Potrivit șefului Poliției Murfatlar, comisar șef Ovidiu Valentin Grosu, polițiștii au fost anunțați, prin 112, că la SC Tempo Invest SA Murfatlar - Fabrica de Cretă, s-a produs un accident de muncă în care victimă a căzut Dumitru Radu, de 55 de ani, din Murfatlar, ce alimenta un dispozitiv de concasare a cărbunelui, moment în care a căzut în cuva acestuia, fiind surprins de dispozitivul respectiv.
Utilajul a fost oprit imediat, iar la fața locului a ajuns un echipaj SMURD. Medicii au trecut imediat la efectuarea procedurii de resuscitare asupra bărbatului rănit, care nu-și dăduse încă ultima suflare. Numai că, la scurt timp, inima lui Dumitru Radu a încetat să mai bată, iar cadrele medicale au fost nevoite să constate decesul.
Comisarul șef Ovidiu Valentin Grosu ne-a declarat că Dumitru Radu era căsătorit și avea patru copii, iar la ora 6 dimineața intrase în tură.
Cadavrul a fost transportat la Morga Cimitirului Central în vederea efectuării necropsiei.
La fața locului s-au prezentat un echipaj al Poliției din Murfatlar, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, ce au demarat cercetările în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3102 secunde