ACCIDENT GRAV, DUPĂ UN IMPACT FRONTAL! O femeie şi un copil, victime

239
ACCIDENT GRAV, DUPĂ UN IMPACT FRONTAL! O femeie şi un copil, victime - gsa23mai22accidentdn7valcea-1653299184.jpg

Articole recomandate

O femeie şi un copil de aproximativ şapte ani au fost răniţi, după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit frontal cu un autocamion pe Valea Oltului, la intrarea în staţiunea Călimăneşti, au informat autorităţile vâlcene, scrie Agerpres.


"Pe Drumul Naţional 7, la km 191+360 m, în localitatea Seaca, a avut loc un eveniment rutier în care este implicat un autoturism şi un autocamion, fiind vorba de o coliziune frontală. În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a două persoane", a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Cătălina Cimpoeru.


Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, una dintre victime a rămas încarcerată în autoturism, pentru scoaterea ei intervenind echipajul de descarcerare.


"În urma impactului au rezultat două victime, din care o femeie încarcerată şi un copil de aproximativ 7 ani, scos din autoturism de persoane care se aflau la faţa locului. Femeia a fost extrasă şi predată echipajul SAJ de la faţa locului, pentru a fi evaluată. Acesta este conştientă, însă prezintă multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.


foto: Agerpres




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3105 secunde