Şapte răniţi, printre care un copil, în urma unui accident cu trei maşini implicate

306
Şapte răniţi, printre care un copil, în urma unui accident cu trei maşini implicate - img20220523wa0009dfgtdrgdfg1-1653305419.jpg
Şapte persoane, dintre care un copil de un an şi patru luni, au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier care a avut loc, azi, în Cluj-Napoca şi în care au fost implicate trei autoturisme, scrie Agerpres.

"Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii. Apelul de urgenţă a venit la ora 12,43, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă pentru transport personal şi victime multiple. De asemenea, în sprijin au venit trei ambulanţe SAJ, precum şi o ambulanţă a unui serviciu privat. În accident au fost implicate trei autoturisme, două persoane fiind blocate într-unul dintre acestea. Pompierii au extras în siguranţă un bărbat de 85 de ani şi o femeie de 50 de ani, care au fost transportaţi la spital. De asemenea, au fost transportaţi la spital alţi patru adulţi, precum şi un minor de un an şi patru luni", se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, toate persoanele accidentate erau conştiente şi cooperante.


foto: Agerpres/ISU Cluj


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.389 secunde