Accident grav în portul Constanța

1485
Un agent de pază în vârstă de 36 de ani a fost electrocutat, vineri dimineață, după ce s-a urcat pe un vagon aflat în Portul Constanța, zona Chimpex.
Totul s-a întâmplat în jurul orei 7 dimineața. Un coleg de-al victimei a sunat disperat, la 112, cerând ajutor. Medicii care s-au deplasat la fața locului au constatat că bărbatul are arsuri pe aproximativ 80 la sută din suprafața corpului. El a fost transportat imediat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.
Polițiștii spun că Alexandru Bătrânu, de 36 de ani, din Constanța, lucra ca agent de pază la SC Trans Guard Security SRL și avea în supraveghere o garnitură de vagoane cu zahăr ce se afla în zona Chimpex, din Portul Constanța. El s-a urcat pe unul dintre vagoane, moment în care a fost electrocutat.
Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au demarat o anchetă pentru a constata condițiile în care s-a produs accidentul. Totodată, pe fir au intrat și procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 07 Aprilie 2011
Stire din Eveniment : Ucigași cu tărie-n… sânge
Pagina a fost generata in 0.406 secunde