Accident grav la Buzău: O persoană a murit, iar alta a fost rănită

176
O persoană a murit, iar alta a fost rănită, luni după-amiază, după ce un autocar în care se aflau 25 de pasageri s-a ciocnit cu un autoturism, pe DN 2 (E 85), în localitatea buzoiană Oreavu, transmite Realitatea.net.
Potrivit agentului principal Anca Bratosin de la Biroul de Relații cu Presa al Poliției Buzău, accidentul s-a produs în jurul orei 16.45, în localitatea Oreavu, după ce un autoturism Dacia Logan înmatriculat în Buzău și care circula spre Râmnicu Sărat ar fi făcut o depășire neregulamentară, pe linie continuă, în timp ce din sens opus venea un autocar.

Șoferii celor două autovehicule nu au putut evita impactul, iar în urma accidentului șoferul autoturismului Dacia a decedat. De asemenea, șoferul autocarului a fost rănit, fiind transportat la Spitalul Județean din Buzău.

În autocarul implicat în accident, care circula pe ruta Botoșani București, se aflau aproximativ 25 de persoane, care au scăpat nevătămate în urma accidentului.

Traficul pe DN 2, în zona localității Oreavu, se desfășoară pe un singur sens, în prezent, polițiștii făcând cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4714 secunde